Tel. 011 / 91 43 42 info@projectevolution.be Gratis levering Eigen lijn zitmeubelen Advies aan huis Eigen montagedienst

KASTEN OP MAAT

In uw interieur, heeft u spullen die u graag wilt uitstallen. Maar andere stopt u liever weg wanneer u ze niet gebruikt. Van dressings en ingebouwde kasten tot tv-meubelen en bureaus. Evolution ontwerpt, tekent en produceert kasten op maat met karakter. Welk ontwerp u ook zoekt, een slim en prachtig design wordt gegarandeerd voor uw behoefte.

Inbouwkasten

Dressings, vestiaires, open haarden. Geen enkele opbergoplossing die niet ontworpen en gerealiseerd kan worden. Wat u ook maar wenst: een ontwerp die 100% voldoet aan de functie waarvoor het dient, komt hier tot zijn recht.
Zelf moet u zich geen zorgen maken over de plaatsing. Onze in-house vakmannen nemen dit voor hun rekening. En u kan kiezen uit prachtige materialen: gelakte meubelen, fineer of massief hout.

TV Meubel

De behoefte aan een tv-meubel is steeds meer een geïntegreerde waarde in een interieur. Het helpt u om snoeren te verdoezelen, apparaten te verbergen en zorgt voor de eyecatcher in de leefruimte. Zo is het zalig ontspannen, zelfs als de tv niet opstaat.

Geïntegreerde oplossing

Op maat gemaakte kasten passen in elke ruimte: woonkamer, slaapkamer, bureau,… Alles om een ruimte wat ordelijker te laten ogen. Deze geïntegreerde oplossing verdient daarom de nodige aandacht en afwerking. De architecten en werkmannen zorgen voor een uniek, functioneel ontwerp: van uitlijning van de kasten tot de lades en handgrepen. Ook een 3D verstek afwerking, opleg en strakke vormgeving behoren tot het totaalplaatje van de kast.

REALISATIES

Ontvang vrijblijvend advies

Wilt u tips ontvangen om uw beschikbare ruimte optimaal te benutten? 
Heeft u al langer in uw gedachten om eindelijk die ingebouwde boekenkast te integreren in uw leefruimte? 
Of droomt u al jaren van een inloopdressing? 
Wij geven – met veel plezier – heel wat interieurtips en ideeën voor kasten op maat.

Interieuradvies aanvragen

Totaalprojecten

Ga terug naar het overzicht

Totaalinrichtingen

Totaalprojecten van inrichtingen