TOTAALINRICHTINGEN

Bij Evolution zijn we gespecialiseerd in totaalinrichtingen van ruimtes. In overleg met de klant wordt het concept bedacht, materialen uitgekozen en doen we de uitvoering van het project of huiskamer. Het beste? U kiest de meubelen en decoratie zelf in onze interieurwinkel.

Van A tot Z

Leidt u een project of  een totale renovatie van uw woning in gedachten? Evolution biedt architecturale hulp aan van begin tot einde. Voor zowel professionelen als particulieren. De totaaloplossing: ontwerp, coördinatie en realisatie. Het complete project wordt onder handen genomen na besprekingen met de klant. Handiger voor u om één aanspreekpunt te hebben tijdens de hele totaalinrichting.

Tot in de puntjes

Een optimale afwerking. Daar wordt voor gezorgd. Aan alles wordt gedacht: van afbraak en elektriciteitswerken tot pleisterwerken en gyproc plaatsing. U hoeft helemaal niets te doen. Ook worden schilderwerken geregeld en wordt er gewerkt met een eigen parketcollectie. De interieurbekleding wordt volledig uitgerust met onze meubelen. Belgisch design: check!

REALISATIES

Ontvang vrijblijvend advies

Een professional en bent u van plan om te starten met een bouwproject?
Of bent u een particulier die het tijd acht om een frisse wind door zijn huis laten waaien?
Wij geven – met veel plezier – heel wat interieurtips en ideeën voor uw total make-over of project.

Interieuradvies aanvragen

Totaal projecten

Ga terug naar overzicht.

Keukens

Ga terug naar Keukens.