Familie DB

Project // Totaalproject
Locatie // Vliermaal
Ontwerp // Totaalinrichting / Living / Eetruimte
Opgeleverd 2018

Bij dit project in Vliermaal waar we erg trots op zijn, hebben we verschillende aspecten onder handen genomen. We hebben onder andere de openhaard en de losse meubelen geplaatst, de schilderwerken gedaan en de gordijnen op maat gemaakt.

Voor de realisatie van familie DB hebben we voornamelijk gewerkt met zwart, wit en hout bij de openhaard, waarin we overigens ook een bijzondere feature hebben geïntegreerd. De televisie is namelijk weggestopt achter het houten paneel, op basis van hetgeen waar de focus op gelegd moet worden, kan er gekozen worden om dit open te laten of het simpelweg dicht te schuiven. Daarnaast hebben we met een 3D verstek gewerkt voor de openhaard, het metaal volledig doorgetrokken en achter de handige luikjes heb je genoeg ruimte om je toestellen zoals een digibox ongezien weg te steken.

De bouwheer wilde graag een knus hoekje creëren. We hebben daarom gekozen voor onze losstaande maar vooral comfortabele Aalto Fauteuil, deze heeft een draaipoot en een hoge rug. Voor de accessoires vonden we de ‘Gloria vazen’ in small en medium heel mooi passen, ook een leeslampje van ‘By Eve’ en een poefje van ‘Alfi’ waren hierbij onmisbaar om van ultieme rust te kunnen genieten tijdens het lezen van een boek.

Verder hebben we de openhoek zetel ‘Aikon lounge’ bestaande uit 2 aparte zitelementen met een open einde, dit zorgt ervoor dat de hoeken mooi vrijgewerkt zijn. Ook hebben we gebruik gemaakt van een compositie van salontafels in plaats van 1 groot salontafelelement, daardoor wordt er veel vrijheid en flexibiliteit gecreërd. De keuze is hierbij gevallen voor een koperen salontafel set en ook een stijlvolle marmeren tafeltje.

Als laatste hebben we in de eetruimte gewerkt met een ‘Cross tafel met een massief blad uit walnoot, ondanks de twee soorten stoelen hebben we toch één mooi geheel kunnen creëren door 1 soort leder te gebruiken. Door een compositie van lampen, hebben we alles mooi kunnen verbinden. De lampen van champagneglas zijn ‘By Eve, ze geven een doorzichtigheid en een prachtige glans, zijn enorm licht en luchtig van uitzicht en alles is keurig weggewerkt achter de plafondlamp.

DIT VINDT U MISSCHIEN OOK LEUK

BEZOEK ONZE WINKEL

Kuringersteenweg 420
3511 Kuringen – Hasselt

Tel. 011 / 91 43 42
Mob. 0484/93 18 12

info@projectevolution.be

OPENINGSUREN

Maandag : gesloten
Dinsdag : gesloten
Woensdag : gesloten
Donderdag : gesloten
Vrijdag : gesloten
Zaterdag : 12u – 18u
Zondag : 14u – 18u

Producten