Familie R

Project // Totaalproject
Locatie // Hasselt
Ontwerp // Totaalinrichting / Onderverdiep / Bovenverdiep
Opgeleverd // 2021

Wij mochten de totaalinrichting van deze prachtige woning in Hasselt onder handen nemen.

Voor de living hebben wij gekozen voor de Moonshine zetel, met deze gezellige en veelzijdige zetel kunnen eindeloze combinaties gemaakt worden. Verder hebben we in de eetruimte de ellipsvormige Salsa Tafel met massief eiken houten blad in white wash geplaatst, de ambachtelijke voet biedt alle beenruimte die nodig is. De Alix stoelen in cognac leder en de gouden Panzeri lampen maken het helemaal af. De tv-wand is bekleed met houten akoestische panelen waar led-strips in zijn verwerkt.

Voor de keuken hebben we een combinatie van materialen gebruikt. Voor het keukenblad hebben we de materialen marmer en rvs-staal gebruikt. Een ingebouwde wijnklimaat koelkast. Een mat zwarte spoelbak in combinatie met mat zwart kraan. De kasten en lades zijn allemaal opmaat gemaakt, voor het mooiste effect.

Op de bovenverdieping hebben we de speelruimte van de kinderen omgetoverd tot een gezellige zitplek met opbergkasten en tv meubel op maat. Voor de zetel is onze keuze gevallen op de Salt sofa, een elegante zetel met strakke lijnen die zorgt voor een moderne look. De master bedroom is voorzien van een dressing op maat en een kastenwand met geïntegreerd tv meubel. Verder zorgde we ook voor de bijhorende nachttafeltjes, het bed en de nodige verlichting.

De aansluitende badkamer hebben we volledig gerenoveerd, hier hebben we gebruik gemaakt van marmer-look tegels,
wood-up panelen, een strakke solid surface wasbak en zwarte kranen.

De berging hebben we volledig voorzien van opbergkasten en tot slot hebben we de zolder omgetoverd tot een leuke extra zithoek.
Hier hebben we extra kasten op maat geplaatst, een tv meubel op maat en een gezellige Versus sofa.

HEEFT U OOK VERBOUW PLANNEN?

AARZEL NIET EN NEEM CONTACT MET ONS OP!

DIT VINDT U MISSCHIEN OOK LEUK

BEZOEK ONZE WINKEL

Kuringersteenweg 420
3511 Kuringen – Hasselt

Tel. 011 / 91 43 42
Mob. 0484/93 18 12

info@projectevolution.be

OPENINGSUREN

Maandag : gesloten
Dinsdag : gesloten
Woensdag : gesloten
Donderdag : gesloten
Vrijdag : gesloten
Zaterdag : 12u – 18u
Zondag : 14u – 18u

Producten