Moonshine Sofa Toonzaalmodel

4827,00

Minimalistisch, strakke lijnen en een elegante look. Dat omschrijft onze Moonshine Sofa in het kort, maar heeft nog zo veel meer te bieden. Deze sofa is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een esthetisch mooi interieur.

Een ecologisch interieur? Dat kan! We hebben gebruik gemaakt van petflessen als materiaal voor deze Sofa. Door de armloze elementen straalt de Moonshine simpliciteit en zachtheid uit, maar is toch van hoogwaardig comfort, de sofa is voorzien van een strakke afwerking aan de buitenzijde.

Een goede prijskwaliteit voor een eenvoudige, elegante zetel waar je uren in kan ontspannen en genieten.

Krijg je geen genoeg van de Moonshine sofa? Dan zullen ook deze sofas je absoluut bekoren.

Ben je geïnteresseerd?  Evolution helpt U graag verder!
Advies of offerte?
Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor vrijblijvend advies en/of een passende offerte.

 

Beschrijving

Moonshine Sofa
Evolution Design Meubelen

Het nieuwste exemplaar van onze collectie heeft een modulair systeem en is verkrijgbaar in zowel stof als leder. Bij deze super comfortabele sofa is er voor ieder zitcomfort wat wils, want er zijn tal van configuraties mogelijk. De opstelling omvat verschillende elementen, ieder kussen heeft een andere functie en kan vrij geplaatst worden op het platform, zo creëer je open hoeken.

Zowel de zetel als de sokkel zijn verkrijgbaar in stof en leder. Wij raden aan om de kussens in stof te nemen en de sokkel in leder, op deze manier kunnen open hoeken fungeren als side table, zo zijn ze ook erg gemakkelijk om te onderhouden. Onder het platform staan mat zwarte pootjes, dit geeft het een extra luchtig karakter.

Het duurzame stof gemaakt van gerecycleerde petflessen, maakt deze zetel 100% ecologisch. Verder is het een easyclean stof dat resistent is tegen water en vuil. Dit is ook de perfecte aankoop voor alle dierenliefhebbers onder ons, aangezien het 100% vegan ecoleder is. Dus wanneer je deze zetel een plekje in jouw interieur geeft, draag je ook meteen jouw steentje bij voor het milieu!

Niet om te pronken, maar wij zijn enorm trots: belgisch design, door ons ontworpen en vooruitstrevend voor de markt.

De Moonshine is verkrijgbaar in 3 verschillende dieptes:

85 cm 
102 cm
120 cm

Wil je een specifieke invulling voor jouw living? Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen.
Tip: Voor designmeubelen komen we graag aan huis met de juiste stof- en/of leerstalen:
Op die manier kunnen we U beter begeleiden bij de juiste keuze!

Andere suggesties…