Stiletto

De Stiletto tafel is een massieve eiken ellipsvormige tafel met strakke poten.
Voor deze tafel werken we met een speciale techniek waarmee het blad extra fijn wordt afgewerkt: de XS bladen worden onder 75 graden gesneden waardoor het blad van 3.3cm dik, aan de uiteinden slechts 9mm bedraagt. Dankzij deze techniek krijgt de tafel een super fijne look. Het blad lijkt extra dun en lijkt hierdoor te zweven boven de strakke poten.

We spreken hier over een duurzame tafel met veel allure en elegantie. Wordt vaak gebruikt als blikvanger in de eetruimte maar kan ook perfect gebruikt worden als vergadertafel!

Massief hout van superieure kwaliteit:
Om design meubelen te realiseren gebruiken we uitsluitend massief hout van bomen die in perfecte omstandigheden geteeld zijn. Wij kiezen voor eerste keus hout van hoge kwaliteit dat geen barsten of scheuren vertoont. Om het hout te verwerken in design tafels passen we bovendien allerlei speciale technieken toe om het tafelblad perfect recht en egaal te houden. Op die manier garanderen we kwaliteitsvolle en duurzame design meubelen die we bovendien volgens jouw wensen afwerken.

Vragen over dit product?
Aarzel niet om ons te contacteren !
T011/ 91 43 42

Andere suggesties…