Chino Tafellamp Toonzaalmodel

403,00

De Chino tafellamp met een marmeren structuur en een stalen lampenkap verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Een uniek bureaubladontwerp dat elegantie weerspiegelt in elk van zijn rondingen. Model instelbaar in intensiteit om het nodige licht in elke omgeving te projecteren.

Ideaal voor nachtkastjes, bijzettafels of voor hoeken van grote kamers. Het heeft een instelbaar “Touch me”-systeem om de intensiteit van het licht te veranderen.

De Chino is geïnspireerd op de Aziatische Non Là-hoeden die bescherming bieden tegen de zon en de elementen. Een iconische vorm met dualiteit van nobele materialen.

Uitverkocht

Beschrijving

Chino Tafellamp
Evolution Design Meubelen

Maak kennis met de Chino Tafellamp, een prachtig ontwerp met een marmeren basis en een stalen lampenkap, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.
Dit unieke ontwerp straalt elegantie uit in elke curve en is instelbaar in intensiteit om het perfecte licht te creëren voor elke omgeving.

De Chino Tafellamp is ideaal voor nachtkastjes, bijzettafels of als sfeerverlichting in hoeken van grote kamers.
Het “Touch me”-systeem maakt het gemakkelijk om de intensiteit van het licht aan te passen,
terwijl de iconische vorm geïnspireerd is op de Aziatische Non Là-hoeden die bescherming bieden tegen de zon en de elementen.

Met zijn combinatie van nobele materialen, zoals marmer en staal, is de Chino Tafellamp een echte blikvanger in elke ruimte.
De marmeren basis is verkrijgbaar in matzwart en matwit, terwijl de lampenkap verkrijgbaar is in getextureerd zwart, getextureerd wit en mat messing.
Er is dus een afwerking voor elke stijl.

Maar de Chino Tafellamp is niet alleen mooi om naar te kijken, het is ook zeer praktisch.
Het instelbare licht zorgt voor de juiste hoeveelheid licht voor elke situatie, terwijl de duurzame materialen ervoor zorgen dat de lamp lang meegaat.

Deze tafellamp is een perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie.
Of je nu op zoek bent naar sfeerverlichting voor een gezellig avondje thuis of naar de perfecte lamp voor op je nachtkastje, de Chino heeft het allemaal. Wacht niet langer en voeg deze iconische lamp toe aan je interieur!

@evolution
@evolution_design

Andere suggesties…