Pilar Tafel Toonzaalmodel

395,00

Pilar Tafel

Dit is de Pilar eettafel van Zuiver.

Bij Zuiver gelooft men in de kracht van ronde tafels. Ga je gang, ga zitten en geniet van een gedeelde maaltijd en een goed gesprek.
En als we jou waren, zouden we Pilar-tafel kiezen om rond te zitten. We houden van het contrast tussen het ronde tafelblad en het hoekige voetstuk met zijn duidelijke lijnen. We hebben de tafel groot genoeg gemaakt om verschillende vrienden uit te nodigen om comfortabel een maaltijd of avond met je te delen.

 

Heeft u nog vragen over dit product, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!
T011/ 91 43 42

 

Beschrijving

Pilar Tafel Zuiver
Evolution Design Meubelen

Over Zuiver

Zuiver, de naam zegt het al, is een merk dat staat voor puur en eerlijk design. Het Nederlandse design merk is opgericht in 1998 en importeert en ontwerpt verlichting, kapstokken, kasten, vloerkleden en allerlei mooie meubels voor een stijlvol interieur. De Zuiver collectie is een verzameling van pure ontwerpen en materialen, met vaak een speels accent. Het merk selecteert producten uit de hele wereld en werkt ook samen met Nederlandse ontwerpers. Zuiver meubels zijn moderne, inspirerende, verrassende items tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kies je favoriete Zuiver designmeubel uit het ruime assortiment.

Wil je een specifieke invulling voor jouw living? Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen.
Tip: Voor designmeubelen komen we graag aan huis met de juiste stalen.
Op die manier kunnen we U beter begeleiden bij de juiste keuze!

Extra informatie

Afmetingen 100 × 100 × 75 cm

Andere suggesties…