Beaver Low Fauteuil

1688,00

De Beaver Low is een stoere, comfortabele fauteuil die de blikvanger van je leefruimte wordt. Als je op zoek bent naar de perfecte fauteuil die zowel comfortabel als stijlvol is, dan is de Beaver Low Fauteuil de ideale keuze.

Dit meubelstuk is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een ongekend comfort waar je heerlijk in kunt wegzakken. Of je nu wilt ontspannen na een drukke dag of gewoon lekker wilt zitten met een goed boek, de Beaver Low biedt alles wat je nodig hebt.

 

Beschrijving

Beaver Low Fauteuil
Evolution Design Meubelen

De Beaver Low Fauteuil is meer dan zomaar een zitmeubel. Het is een ware uitnodiging om te ontspannen en tot rust te komen.
Het prachtige design van deze fauteuil straalt niet alleen klasse en elegantie uit, maar biedt tevens een ongeëvenaard comfort waar je urenlang van kunt genieten.

Met zijn zachte bekleding en unieke vormgeving is de Beaver Low Fauteuil perfect geschikt om jezelf even terug te trekken na een drukke dag.
Je voelt je meteen thuis zodra je plaatsneemt in deze heerlijke stoel.

Het unieke ontwerp van deze fauteuil laat zich het beste omschrijven als een combinatie van modern en klassiek.
Met zijn stoere uitstraling past hij perfect in elk modern interieur.

Met de Beaver haal je een stukje design in huis dat niet alleen functioneel is, maar ook een ware eyecatcher.
Deze fauteuil is dan ook niet alleen een zitmeubel, maar ook een pronkstuk in je woonkamer.

Als je op zoek bent naar een fauteuil die niet alleen comfortabel is, maar ook stijlvol en tijdloos, dan is deze fauteuil een absolute aanrader.
Het is de perfecte plek om tot rust te komen en jezelf even helemaal te verliezen in een goed boek, een film of gewoon in gedachten.

@evolution
@evolution_design

Extra informatie

Afmetingen 80 × 85 × 85 cm
Zitkussenvulling

2 Densiteiten koudschuim
Afgedeckt met dacron

Bekleding

Twilight Leer
100% aniline