Familie Va

Project // Totaalproject
Locatie // Stevoort
Ontwerp // Totaalinrichting / Living / Badkamer / Eetruimte / Slaapkamer
Opgeleverd // 2020

Bij deze realisatie van familie Vaes hebben we heel de bovenverdieping, de badkamer en wc’s aangepakt en de living volledig gerenoveerd. Het is een enorm gezellig interieur geworden met heel veel warme tinten en cognac kleuren, het geeft een warme gloed doorheen de ruimte. Voor de living hebben we gekozen voor de Argus sofa, we hebben gebruik gemaakt van een hoekzetel maar om het een beetje specialer te maken hebben we een tussenelement gebruikt in cognac kleur. Dit leder hebben we vervolgens herhaald in de poufen, die we overigens op maat hebben laten maken. Ze zijn voorzien van een soort asymmetrische vorm om dat blokkige van de zetel te herhalen en om die organische vorm van de salontafel een beetje te counteren. Het lichtgrijze stof van de zetel herhalen we in verschillende andere elementen doorheen de woning.

De badkamer is een hele renovatie geweest omdat we de inkompartij verplaatst hebben. We hebben gewerkt met zwart, wit en marmer. Het bad is volledig bekleed met tegels van 60×60 zoals we op de vloer overigens ook gedaan hebben. De krasvrije witte lavabo op maat, heeft een volledig zwart kraanwerk en zwarte accenten. De ronde spiegel van 1 meter met zwart kader uit Denemarken maakt er één geheel van.

De dressing is een kleine ruimte waar we alle gekozen materialen herhaald hebben, alles is zoveel mogelijk wit gehouden en de witte kasten blenden ook mooi in de muur. Ook hebben we de zwarte accenten weer geïntroduceerd en het hout van de vloer herhaald in het bovenblad van de kasten en de open bakjes. De ruimte is heel luchtig gehouden, aan 1 kant hebben we gewerkt met inbouwkasten volledig op maat, met hier en daar een open bakje zowel verticaal als horizontaal. Aan de andere kant hebben we wat lagere kasten en ook weer een mooie strook in het zwart met een open bakje, héél handig om je handtassen in op te bergen. In het midden van de ruimte hebben we een rond tapijt voorzien, met enkele velvet poufjes zodat je hier rustig kan zitten om je schoenen aan te doen.

In de slaapkamer hebben we een mooi backboard geplaatst, het zijn akoestische panelen met daarop houten latjes. Dit geeft een hele warme look and feel, het voelt absoluut niet koud aan en de houten latjes hebben we herhaald beneden in de hal, de wc en de badkamer. In de hal hebben we gewerkt met een knus leeshoekje, ook het ronde tapijt komt hier weer terug. Verder hebben we een fauteuil en een gezellig lampje gebruikt om zo een ultiem relaxmomentje te creëren met uitzicht op het zwembad.

DIT VINDT U MISSCHIEN OOK LEUK

BEZOEK ONZE WINKEL

Kuringersteenweg 504/2
3511 Kuringen – Hasselt
(tegenover Decathlon)
Parkeerplaats voor de deur!

Tel. 011 / 91 43 42
Mob. 0484/93 18 12

info@projectevolution.be

OPENINGSUREN

Maandag : gesloten
Dinsdag : gesloten
Woensdag : 10u – 18u
Donderdag : 10u  – 18u
Vrijdag : 10u – 18u
Zaterdag : 10u – 18u
Zondag : 14u – 18u