Onkel – Normann Copenhagen

2800,00 1399,00

Het frame van de Onkel is van massief essenhout terwijl de stoffering is in donker grijs met donker grijze poten. De zetel is officieel benoemd als 2-seater, maar in realiteit is dit een 3-zit bank: de armen zijn zeer dun waardoor er weinig nuttige zitruimte verloren gaat.

Het is een strakke sofa met mooie details en zachte rondingen.  Het heeft een hoge rug en is zeer kwalitatief: een echte pronkstuk! Deze zetel kan je zozeer bekijken als een “object” het heeft een mooie hoge rug en is achteraan goed afgewerkt waardoor het zeer mooi staat in de ruimte als een losstaand volume.

Wenst u de verschillende stof combinaties te bekijken?
Kom zeker langs in onze winkel. 

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Onkel
Normann Copenhagen
Simon Legald

De Onkel-serie (naar het Deense woord voor ‘oom’) doet ons mijmeren naar de zetels van jaren geleden door z’n eenvoudige en zachte vormen.

De buitenzijde van de Onkel geeft een robuuste indruk terwijl de kussens uitnodigend en comfortabel zijn. De keuze van de bijzondere materialen zorgt voor een sensueel antwoord voor de typische Scandinavische look.

De samenstelling van deze zetels is vrij eenvoudig: ze bestaan uit een ongecompliceerd frame met kussens.

De inspiratie voor de kussens kan teruggebracht worden naar de sofa’s uit de jaren ’40. Het was dan ook de bedoeling om een duidelijk contrast te tonen tussen deze dramatische stijl en de hedendaagse eenvoud.

Zo werden er ook oude vaktechnieken gehanteerd en gecombineerd in een moderne context.

Extra informatie

Gewicht 61 kg
Afmetingen 185 x 87 x 86 cm
Merk

Normann Copenhagen

Ontwerpen

Simon Legald

Kleur

Blauw, Paars, Donkergrijs, Lichtgrijs

Materiaal

Gestoffeerd

Andere suggesties…