Heelz sofa

5398,00

Bank Heelz van ontwerper Marike Andeweg is de eerste kussenbank in de collectie van Design on Stock.
Een zeer comfortabele bank waar u lekker in kunt ploffen, maar toch een stevige zit heeft. En die weinig ruimte in de breedte inneemt, maar door haar slanke armleuningen wel veel zitruimte biedt. Met de ‘stilettohakken’ als pootjes en de ritssluiting die als detail in de zijkant is verwerkt is het van alle kanten een elegant ogend model. Zowel in stof als in leer heeft dit model een mooie nonchalante uitstraling.

Om in een zithoek zit- en loungeplekken te combineren, is een 1-arm & chaise longue een goede oplossing.
En met een kussen met steun wordt de diepte van de chaise longue verkleind, zodat er toch zitplaatsen ontstaan. Omdat een chaise longue aan de lange zijde geen rug maar een arm heeft, is deze ook ideaal toe te passen voor een raampartij zonder dat het zicht geblokkeerd wordt.

Verkrijgbaar in 126 uitvoeringen in stof en 46 uitvoeringen in leer.
Evolution werkt zonder tussenpersonen: we werken rechtstreeks samen met Design On stock, waardoor we steeds de beste prijs kunnen garanderen! 

Ben je geïnteresseerd?  Evolution helpt U graag verder!
Advies of offerte?

De Heelz- collectie bestaat uit 7 modules en een grote waaier van stoffen en leders.
Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor vrijblijvend advies en/of een passende offerte.

Werkwijze: Klant stuurt via mail een plannetje van zijn living met alle belangrijke elementen die invloed hebben op de inplanting van de zetel.  Zoals ramen en deuren –  circulatie – plaats van TV en kasten. Liefst minstens 2 foto’s toevoegen.  En de wens van stof of leer.
Evolution werkt een voorstel uit op 2D met bijhorende prijsofferte.

 

 

Beschrijving

Heelz Sofa
Design On Stock
Ontwerper: Marike Andeweg

Design on Stock staat voor uitstekende kwaliteit.
Design meubels van Design On Stock worden ontworpen door gerenommeerde Nederlandse ontwerpers en de bekledingen zijn van echte topkwaliteit.
Alleen daardoor kunnen zij u onze uitstekende garantie bieden.

U kunt bij ons terecht met alle vragen en/of opmerkingen over uw Design on Stock meubels. Dat geldt uiteraard ook als u de meubels eenmaal in huis hebt.
Aarzel dus niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Marike Andeweg over Heelz:

“Heelz moest voor mij vooral een verrassend en tijdloos karakter krijgen. Een bank die zelfverzekerd en tegelijkertijd ingetogen is. Dit komt tot uiting in de comfortabele kussens, het karakteristieke ‘hapje’ en de spanning tussen de lage rug en slanke armleuning. Het pootje is wat Heelz letterlijk draagt: een rank element die de bank haar verfijnde look geeft. Ook hier is de detaillering van het grootste belang: het horizontale lijntje zorgt ervoor dat het pootje naadloos integreert met de bank.”

Extra informatie

Afmetingen 290 × 197 × 81 cm
Materiaal

Leer: Malo
Poten: Aluminium: Zwart of RVS

Leer

Malo: Braziliaans Runds
1.2/1.4mm
Licht gecorigeerd
Semi Aniline leder

Vulling

Vulling: Koudschuim HR43 met toplaag dacron 640 gr.
Rugdeel: Latex sticks & Comforel
Draagende delen: Frame gestoomde beuk.
Veren: Nosagveren

Andere suggesties…