Bloq 4-zit

3299,00

Bloq, een minimalistisch model met maximale details. Écht een one-of-a-kind design sofa: strak aan de buitenzijde, bol en zeer comfortabel aan de binnenzijde.

Goede vormgeving zit ‘m vaak in een goed ontwerpconcept en een verfijnde detaillering. In model Bloq zijn verschillende verrassende details verwerkt waardoor Bloq haar unieke uitstraling krijgt. Bloq heeft een fantastisch zitcomfort. En mede door de speciaal ontwikkelde, aluminium gepolijste poot komt de robuuste maar ook verfijnde kant van bank Bloq tot zijn recht.

Bloq zetel is een strakke sofa met mooie detailleringen.  De stiksels rond de armen maken een mooi geheel en geven de sofa een architecturale vormgeving.  Bloq sofa is verkrijgbaar in zowel stof als in leer.  Bij Design On Stock kan je kiezen uit zeer kwalitatieve stoffen en natuurlijke leersoorten.

Deze uitvoering is in Baque leer: Basque leer is een 100%semi-aniline, volnerf leder (géén PU-leer) Dit is zeer kwalitatief leer dat een UV-filter als toplaag heeft gekregen.
De UV-filter is bestemd voor zetels die in oververhitte ruimtes zitten, stel je voor: veranda’s; leefruimtes met grote partijen. Hierbij is deze leersoort ideaal: de UV-filter zorgt ervoor dat de bank geen kleurveranderingen ondergaat.

De Bloq sofa is verkrijgbaar als alleenstaande element of als hoekopstelling in zowel leer als stof.
Verkrijgbaar in 126 uitvoeringen in stof en 37 uitvoeringen in leer.
Vraag advies als je geïnteresseerd bent – Evolution helpt U graag verder!

Beschrijving

Bloq Sofa
Design On stock
Ontwerper: Roderick Vos

Design on Stock staat voor uitstekende kwaliteit.
Design meubels van Design On Stock worden ontworpen door gerenommeerde Nederlandse ontwerpers en de bekledingen zijn van echte topkwaliteit.
Alleen daardoor kunnen zij u onze uitstekende garantie bieden.

U kunt bij ons terecht met alle vragen en/of opmerkingen over uw Design on Stock meubels. Dat geldt uiteraard ook als u de meubels eenmaal in huis hebt.
Aarzel dus niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Extra informatie

Afmetingen 257 × 97 × 80 cm
Materiaal

Vulling: Koudschuim + Dacron + Onderhoes
Romp: Beuk massief
Poten: gelakt aluminiun

Leer

Basqque:-Leer Geselecteerde Baskische jonge stierenhuiden.
Dikte 1.4/1.6mm
Semi aniline, volnerf

Andere suggesties…