Salsa

3847,00

De ontwerplijn van deze eettafels heeft haar naam zeker niet gestolen… De Salsa tafels doen je immers denken aan dansen met hun speelse en luchtige design. Kijk bijvoorbeeld eens naar de extra fijne bladrand en de bijzondere uitvoering van de ‘dansende’ tafelpoten. De poten zijn bovendien centraal onder het tafelblad geplaatst zodat je er geen hinder van ondervindt als je je stoel onder de eettafel wilt schuiven…

Om deze tafel te realiseren gebruikt Evolution uitsluitend massief hout van bomen die in perfecte omstandigheden geteeld zijn.  Het is eerste keus hout van hoge kwaliteit dat geen barsten of scheuren vertoont. Om het hout te verwerken in de design tafels wendt Evolution bovendien allerlei speciale technieken aan om het tafelblad perfect recht en egaal te houden.
Op die manier garanderen we kwaliteitsvolle en duurzame tafels die we bovendien volgens jouw wensen afwerken.

De promotie van de tafel is op tafels van 240*110
Maar de tafel is ook verkrijgbaar in andere maten.
Aarzel niet om ons te contacteren voor offerte >>> info@projectevolution.be

Beschrijving

Salsa Tafel
Massieve houten tafels
Massief hout van superieure kwaliteit

Salsa tafel is een design tafels die bestaat uit zelfdragende tafelbladen zonder zichtbare hechtingssystemen omdat die verwerkt zijn in het meubel zelf.

Het is dankzij voldoende vakkennis en een grote liefde voor hout dat we steeds tot een resultaat komen.
Dat zowel het oog streelt als over praktische kwaliteiten beschikt.

Een moderne eettafel in de keuken, een stijlvolle salontafel in de woonkamer, een knappe wandtafel in de inkomhal of een rustgevend kantoormeubel:
Evolution ontwerpt een brede waaier aan kwaliteitsmeubelen in massief hout.
Elk ontwerp getuigt daarbij van een tijdloos karakter waarin een strakke en stabiele vormgeving harmonieus met elkaar gecombineerd worden.

Salsa tafel met grootte 240*110  is direct leverbaar.
Transportkosten: gratis *
* binnen straal van 25km