AAC22 – Hay

235,00

AAC22 – About A Chair – reeks van Hay is één van de meest succesvolle stoelen uit de laatste 5 jaar. Deze reeks stoelen zijn erg mooi en Scandinavisch getint.  Ze zijn verkrijgbaar in erg veel combinaties. De kuip is verkrijgbaar in 17 verschillende kleuren zoals de basics zoals zwart, krijtwit, grijs, currygeel, koraalroze en blauw en ook nieuwe kleuren: pastel groen, kaki, cream white, brick, concrete grey, dusty blue, dusty green, hunter of warm red. De poot van AAC22 is gemaakt uit berkenhout. waar je de afwerking van kan kiezen: gezeept, naturel of zwart gebeitst.

Deze prachtige stoel is een echte juweel.  Ze past zich overal aan en is bovendien zéér comfortabel.  De kuipjes geven een uitzonderlijk goed zitcomfort en geven armsteun door de vloeiende ronde lijnen.  De houten poten zorgen voor de warme toets en de kuipjes stralen een up-and-top Scandinavische look uit.

Beschrijving

AAC22
About a Chair- Hay
Ontwerper: Hee Welling

AAC 22 Stoel van HAY is gemaakt van prolypropyleen en voorzien van een onderstel van helder gelakt eikenhout.
De stoel heeft een breedte van 59 centimeter, een totale hoogte van 79 centimeter en een diepte van 52 centimeter. De zithoogte bedraagt 46 centimeter.

De stoel is verkrijgbaar in de volgende kleuruitvoeringen:zwart, wit, grijs, geel, rood, blauw, groen, oranje, pastel groen, kaki, cream white, brick, concrete grey, dusty blue, dusty green, hunter en warm red.
Deze comfortabele stoel smelt perfect samen met elke stijl en in elk interieur.

Het is een design stoel waarbij vorm, functie, comfort, oog voor detail en schoonheid samenkomen.
Daarnaast maakt de kracht van de bescheidenheid van het ontwerp de stoel multifunctioneel.
De Hay About a chair AAC22 is een stoel die net zo goed in huis als op het kantoor, in een wachtruimte of zelfs in de horeca zal staan.

Extra informatie

Afmetingen 52 x 79 x 59 cm
Materiaal

Kunststof
Houten eiken poten: Gebeitst / Gezeept / Naturel

Kleur

Kuip: Wit / Zwart / Licht Grijs / Mosterd / Koraal
Nieuwe kleuren: Warm Wit / Warm Rood / Groen / Donker Grijs / Dusty Green

Andere suggesties…